2010. december 2., csütörtök

Miss rose újra.

Voltam ma a Kallos-ban és nagy meglepetésemre ott is a saját márkán kívül szinte csak Miss Rose termékeket látni.Mivel a meglévő 4es palettámnak nagyon erősek a színei,gondoltam a többi sem lehet túl rossz...Megláttam a Miss Rose 'Candy' névre hallgató 12es palettát,és beleszerettem.Gyönyörű élénk színei vannak: narancs,kék,pink,zöld,de emellett megtaláljuk benne a finomabb,bézs és arany színeket is. Alkalmi,vagy party,de akár nappali sminkhez is bátran ajánlom.


A tesztért/véleményért kattints a címre.:)



A Teszt:














A csomagolás a Miss Rose-tól megszokott,egyszerű...de az a lényeg ami benne van nem?:) Nézzük a színeket.














Annyira gyönyörűűűűűűűűűűek.:)) És különösen pigmentáltak.Imádom a Miss Rose-t. Versenyezhetne egy komolyabb márkával is,amilyen erősek a színei.Nézzük a színtesztet:













Egyszerűen csoda.:) Annyira erősek,fényesek,mégsem hivalkodóak a felső sor színei,hogy egy nappali smink jelentős részeként is el tudom képzelni. A második sor szintén...kivéve egy színt.Végre egy igazi szép élénk pink.Ennek nagyon örülök.A harmadik sor a legerősebb színekből áll.Kedvencem a kék.Régóta szerettem volna egy ilyen kéket.A narancssárga is hordható..már próbáltam feketével összedolgozva és nagyon szép.
Ilyen arany szín nagyon jó ünnepekre,alkalmakra.És persze ott van az állandó fekete,ami szintén gyönyörű.

Összességében nagyon elégedett vagyok,megéri az árát,mindenkinek ajánlom.( Kallos:1460 ft  Ázsiacenter: 550 ft!!)

2 megjegyzés: